• Oznam - začiatok šk.roka 2021/2022

          •  

            Milí študenti, týmto Vám oznamujeme, že slávnostné otvorenie školského roka 2021/2022 bude

             

            dňa 2.9.2021 o 9.00 hod. v areáli školy.

             

            Pri nástupe do školy (prvý deň 2.9.2021) a po každom prerušení dochádzky do školy, ktoré trvá 3 a viac po sebe nasledujúcich dní (vrátane víkendov a sviatkov) rodič neplnoletého žiaka/plnoletý žiak predloží škole „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka.  

            Žiaci prvého ročníka odovzdajú „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“  vytlačené a vyplnené, žiaci ostatných ročníkov ho môžu odovzdať pomocou edupage konta (návod TUresp. v tlačenej podobe.

            Tlačivo si môžete stiahnuť  tu: vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.docx

             

            Žiak aj zamestnanec musí mať prekryté horné dýchacie cesty počas celého vyučovania (pobytu v škole) podľa aktuálne platnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR.

             

            Ministerstvo školstva za účelom udržať bezpečné prostredie v školách a školský zariadeniach zostavilo manuál ŠKOLSKÝ SEMAFOR v školskom roku 2021/2022, ktorý stanovuje základné prevádzkové podmienky škôl a školských zariadení, vrátane špecifík dodržiavania protiepidemických opatrení a odporúčaní počas pandémie ochorenia COVID-19. - podrobnosti TU

             

            Tešíme sa na Vás!

          • Preukaz ISIC - základné informácie

          •  

            Vážení rodičia!

            Život žiaka sa stáva každým rokom nákladnejším. Na škole si to veľmi dobre uvedomujeme. Pre našich žiakov preto vydávame medzinárodný preukaz ISIC/EURO<26, ktorý je identifikačným preukazom žiaka našej školy. Preukaz Vám zároveň môže ušetriť desiatky až stovky eur.

             

            Ďalšie informácie: ISIC_2021.pdf