• Základy manažmentu - akreditovaný kurz s certifikátom

          • Sme opäť o čosi výnimočnejší!

            Ako jediné gymnázium prinášame našim žiakom výnimočnú príležitosť v rámci predmetu projektový manažment, AKREDITOVANÝ KURZ ZÁKLADY MANAŽMENTU S CERTIFIKÁTOM !

            Štúdiom u nás pripravujeme našich žiakov na budúce povolanie už dlho,preto sme bojovali, vybavovali, spisovali a urobili maximum, aby sme mohli našim žiakom priniesť niečo viac.Podarilo sa! Získali sme akreditáciu kurzu Základov Manažmentu, ktorý pripraví žiakov na prax v rôznych odvetviach. Na pracovných pohovoroch a v príprave na podnikateľské povolanie im len a len pomôže. Výstupom kurzu je úroveň MASTER MANAŽÉR s celoživotným certifikátom, ktorý bude mať základ pre ďalšie stupne manažmentu a manažérske povolania.

            Školiť našich žiakov budú dlhoroční skúsení manažéri, ktorí svoje skúsenosti, znalosti a skills naučia našich žiakov.

            Sme nadšení a už teraz sa tešíme na našich nových manažérov.

          • Finančná gramotnosť

          • Zorientovať sa vo svete peňazí nie je vôbec jednoduché. Chápanie hodnoty peňazí, cena ľudskej práce, finančné trhy, rodinný rozpočet, finančná rezerva, pôžička či hypotéka a veľmi veľa ďalších pojmov sa spája s finančnou gramotnosťou. Zjednodušene môžeme povedať, že finančná gramotnosť nás učí ako hospodáriť, ako ovládať svoje financie, ale ako sa zároveň nimi nenechať ovládať. Téma financií nás bude sprevádzať celý život. Aby sme našim študentom túto problematiku priblížili, absolvovali dnes študenti prvého a tretieho ročníka projektové vyučovanie zamerané na finančnú gramotnosť. Veríme, že sa dozvedeli veľa zaujímavých informácií a ďakujeme prednášajúcim za ich ochotu čas, ktorý našim študentom venovali.

          • Európsky deň jazykov

          • Aj my sme si dnes (27.9.2021) pripomenuli Európsky deň jazykov, ktorý vyhlásila Rada Európy v roku 2001 počas Európskeho roka jazykov. Školy v členských krajinách si ho každoročne pripomínajú prostredníctvom rôznorodých aktivít (napríklad súťaží, kvízov, besied, školských rozhlasových vysielaní, športových podujatí). Cieľom Európskeho dňa jazykov je upozorniť na dôležitosť učenia sa jazykov, podporiť rozvoj viacjazyčnosti, jazykovej a kultúrnej rozmanitosti, interkultúrneho porozumenia i celoživotného vzdelávania.